Nieuws

Admin
13:28 | 24-07-2018

Nieuwsbrief 3 Delfts Schiekwartier

Header
 
 

EEN NIEUW STUK STAD

Aan de Nieuwe Haven en Schie waar je woont & werkt op je eigen manier!
Benieuwd? Hieronder lees je het laatste nieuws.

 
Header
 

PLAN & PLANNING

Afgelopen jaar heeft de gemeente Delft het gebied Schieoevers (Noord) officieel aangewezen als toekomstig woon- en werkgebied. De ontwikkeling van project Delfts Schiekwartier past hiermee in de lange termijn visie van de gemeente Delft en de Provincie Zuid-Holland. Goed nieuws dus!

Tussen de gemeente Delft en AM is in april jl. een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierin is onder meer afgesproken dat de procedure voor de benodigde bestemmingsplanwijziging gestart gaat worden in het 4e kwartaal van 2018. Want voordat het stuk nieuwe stad ontwikkeld én gebouwd kan gaan worden, moet het nu nog rauwe bedrijfsgebied eerst bestempeld worden als gemengde ‘woon- en werkbestemming’. De wijziging omvat onderwerpen als infrastructuur, groen, bouwvolumes etc. Een dergelijke bestemmingsplanprocedure neemt al snel zo’n 9 maanden in beslag.

Zodra het nieuwe bestemmingsplan is vastgelegd, zal project Delfts Schiekwartier verder uitgewerkt gaan worden. Het duurt dus nog even voordat wij u meer duidelijkheid kunnen geven over de exacte invulling van het woonprogramma. Het streven is om begin 2020 in verkoop te gaan.

 
Header
 

INTERESSE?

De concrete ontwikkeling van Delfts Schiekwartier laat dus nog wel even op zich wachten.
Als je dat geen probleem vindt, schrijf je dan in als geïnteresseerde zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle toekomstige ontwikkelingen!

Als je 2020 te ver weg vindt, kijk dan eens bij project Schoemakerplantage.nl in Delft.
Project Schoemakerplantage, op de oude TNO locatie en naast de TU Delft, is een wijk die al volop in ontwikkeling is en bestaat uit zeer duurzame (nul-op-de-meter) eengezinshuizen. Wellicht zit er een woning tussen die aansluit bij jouw woonwensen. Kijk op Schoemakerplantage.nl voor de nog beschikbare huizen.

Tot zó ver de nieuwsupdate van Delfts Schiekwartier.

 
 
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

André Attasio
Verkoopmanager

030-6097230
andre.attasio@am.nl

André Attasio
Ligging van het project