Nieuws

admin
16:08 | 07-12-2016

Nieuwsbrief 1 Delfts Schiekwartier

In Delfts Schiekwartier zijn ca. 200 woningen gepland verdeeld over nieuwbouw eengezinswoningen en appartementen in diverse prijsklassen. In afwachting van de procedure bestemmingsplanwijziging die in 2017 wordt doorlopen is de verwachte start verkoop van de eerste fase medio 2018.

Wonen en werken op je eigen manier

Achter de schermen wordt dus druk gewerkt aan het project. Maar niet alleen achter de schermen, want op dit moment worden op de locatie bouwrijpwerkzaamheden uitgevoerd.

Maar dat is niet het enige!

Want op 30 november jl. is op de locatie van Delfts Schiekwartier een prachtige insteekhaven geopend, die straks toekomstige bewoners de mogelijkheid geeft met hun eigen bootje aan te komen op hun woon- of werklocatie. Maar dat is niet de enige functie. De haven is namelijk aangelegd in het kader van Erfgoedlijn Trekvaarten, het programma van de Provincie Zuid-Holland om de oude vaarten in de provincie te behouden en aantrekkelijker te maken. 

Wonen en werken op je eigen manier

Voor Royal Delft/ De Porceleyne Fles is het een mooie mogelijkheid het aantal bezoekers over water uit te breiden. Via een nieuw aangelegd pad loop je van de insteekhaven circa 200 meter naar de oudste aardewerkfabriek van Nederland. Daarom wordt de insteekhaven straks zo Delfts als mogelijk ingericht met verschillende Delfts Blauwe elementen.

De eerste stappen zijn dus gezet!

Ik wens je namens het projectteAM van Delfts Schiekwartier gezellige feestdagen en een voorspoedig en woonplezierig 2017.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

André Attasio
Verkoopmanager

030-6097230
andre.attasio@am.nl

André Attasio
Ligging van het project